Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/25/2010 07:16:00 μ.μ.

Μηχανή που θυμίζει Ταύρο!

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01_Taurus

Τα προβλήματα στις πόλεις είναι σε άνοδο και πιθανότατα θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Το πρόβλημα της κυκλοφορίας, η έλλειψη χώρων στάθμευσης και η ρύπανση, είναι μερικές βασικές ανησυχίες όταν μιλάμε για τις αστικές συνθήκες ζωής. Ως εκ τούτου, οι σχεδιαστές και οι επιστήμονες εργάζονται πάνω σε έννοιες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην επίλυση αυτών των προβλημάτων. Το όχημα Ταύρος είναι μια πρόταση του σχεδιαστή Erik Lanuza. Η πρόταση του εκτός το Design αφορά και την αποδοτική λειτουργιά με σχεδόν μηδενική εκπομπή ρύπων.

02_Taurus-_2

Η Ταύρος είναι μια μηχανή εξισορρόπησης με επαρκείς μηχανισμούς ασφάλειας. Με την κλίση προς τα εμπρός και προς τα πίσω ο αναβάτης μπορεί να ελέγχει την ταχύτητα και την αλλαγή της κατεύθυνσης από το τιμόνι. Εν ολίγοις, έχουμε μια ασφαλή, φιλική προς το περιβάλλον μηχανή και ταυτόχρονα ένα αποτελεσματικό όχημα για τις μετακινήσεις μας.

03_Taurus_3

04_Taurus-_4

05_Taurus_5

06_Taurus_5_6

07_Taurus_8

08_Taurus_7

09_Taurus_5_9

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com