Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/12/2010 10:15:00 π.μ.

Ο μεγαλύτερος λαβύρινθος από πάγο του κόσμου.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Αυτό ο λαβύρινθος από πάγο, δημιουργήθηκε για το χειμερινό φεστιβάλ στο Buffalo των ΗΠΑ και είναι επίσημα, ο μεγαλύτερος του είδους του στον κόσμο. Ένας εκπρόσωπος από το βιβλίο ρεκόρ Guinness επιβεβαίωσε τον τίτλο την προηγούμενη Παρασκευή, μετά από την μέτρηση που έδειξε ότι ο λαβύρινθος έχει συνολική έκταση 12.855,68 τετραγωνικών ποδιών.
Ο λαβύρινθος αποτελείται από 2200 κομμάτια πάγου, που το κάθε ένα ζύγιζε 136 κιλά περίπου. Οι εθελοντές τοποθέτησαν το τελευταίο τμήμα στη θέση του, την Πέμπτη το βράδυ, δημιουργώντας μια κατασκευή με συνολικό βάρος περίπου 300 τόνων.
Το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ για έναν λαβύρινθο από πάγο, είχε γίνει το 2005 στο Τορόντο, ονομάζονται Pontiac Ice Maze και καταλάμβανε μια έκταση 8280 τετραγωνικών ποδιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com