Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/27/2010 01:20:00 μ.μ.

Ένας λόγος για να μην έχετε για κατοικίδιο ένα φίδι.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Μερικές ημέρες μετά την αγορά ενός εξαιρετικά δηλητηριώδους κόμπρα, ο Γερμανός έφηβος που την αγόρασε για κατοικίδιο του ανακάλυψε ότι το φίδι δεν ήταν πλέον μέσα στην γυάλα του. Τι επακολούθησε?

180310BEX301

Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα από τα μακρύτερα και πιο δαπανηρά κυνήγια που έχει δει τα τελευταία χρόνια η Γερμανία. Οι τοίχοι, τα δάπεδα, η σοφίτα και οι δυο χώροι στο ισόγειο διαλύθηκαν κάνοντας προσεκτική έρευνα για να βρουν το μωρό κόμπρα. Σκόρπισαν σε όλο το σπίτι αλεύρι με την ελπίδα να βρουν κάποια ίχνη. Επίσης είχαν στίσει παγίδες με ταινίες διπλής όψης μήπως και πιαστεί τελικά το μωρό κόμπρα. Στην αναζήτηση βοήθησε η πυροσβεστική υπηρεσία η οποία έστησε ακόμα και μίνι-φωτογραφικές μηχανές στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του σπιτιού.

Suche nach entwichener Kobra

Αφού η πυροσβεστική αφαίρεσε και εξέτασε όλα τα έπιπλα, καλέστηκε μια εταιρεία για να κατεδαφίσει το σπίτι. Το σπίτι είναι πλέον σφραγισμένο και οι ένοικοι θα πρέπει να μείνουν αλλού για δυο μήνες, ενώ η κόμπρα "ελπίζουμε" να έχει πεθάνει από την πίνα. Το κόστος όλων αυτών των παρεμβάσεων ξεπερνά τα 40.000 ευρώ, ενώ οι Γερμανικές αρχές προφανώς θα βγάλουν ένα νομοσχέδιο για αυτού του είδους τα κατοικίδια.

190310BER606

190310BER608

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com