Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/26/2010 03:09:00 μ.μ.

Εκπληκτική γλυπτική με βούτυρο.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Πριν ένα μήνα σας είχαμε παρουσιάσει ένα άρθρο σχετικά με την γλυπτική με βούτυρο, αλλά αυτά τα γλυπτά είναι τα πιο φινετσάτα που έχουμε δει. Ο καλλιτέχνης Vipula Athukorale έχει ξεκινήσει την φήμη του από την Σρι Λάνκα, δημιουργώντας γλυπτά με βούτυρο απ' όλο το κόσμο.

01_butter-sculpture-1

Τα γλυπτά θα σας ενθουσιάσουν για την ακρίβεια τους. Ο καλλιτέχνης πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος την διάρκεια της δημιουργίας ενός γλυπτού, γιατί η παραμικρή ανεπιθύμητη κίνηση του χεριού του μπορεί να καταστρέψει όλο το έργο.

02_butter-sculpture-2

Παρά το γεγονός ότι τα γλυπτά του μοιάζουν σαν να είναι σίγουρο ότι θα λιώσουν γρήγορα, ο καλλιτέχνης ισχυρίζεται ότι θα πρέπει να εκτεθούν σε πολύ μεγάλες θερμοκρασίες για να λιώσουν. Ο τύπος της μαργαρίνης που χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη για τα γλυπτά του, λιώνει πιο δύσκολα από άλλες μαργαρίνες.

03_butter-sculpture-3

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com