Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/02/2010 11:30:00 π.μ.

Ελληνίδα σχεδιάστρια μεταξύ των κορυφαίων του κόσμου.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Η ομογενής σχεδιάστρια από την Αυστραλία, Ελένη Κοντούρη, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 100 καλύτερους σχεδιαστές του κόσμου και οι δημιουργίες της σύντομα θα ανταγωνιστούν με αυτές 99 ακόμα σχεδιαστών στον διαγωνισμό "Brit Insurance Designs of the Year" στο Λονδίνο, για την ανάδειξη της καλύτερης δημιουργίας για το 2010.Η σειρά επίπλων που ο παγκοσμίου φήμης όμιλος διακεκριμένων σχεδιαστών επέλεξε από τις δημιουργίες της ομογενούς σχεδιάστριας, που ζει και δημιουργεί στη Μελβούρνη, ονομάζεται "Μπριθ" (Breathe) και πρόκειται για έπιπλα εξωτερικού χώρου.

Οι δημιουργίες της Ελένης Κοντούρη έχουν φιλοξενηθεί σε πάνω από 100 περιοδικά ανά τον κόσμο, μεταξύ αυτών και πολλά ελληνικά, και μόνο κολακευτικά λόγια έχουν αποσπάσει. Έχει εκθέσει τη δουλειά της σε χώρες όπως την Ιταλία, την Αμερική, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Αγγλία και σε πολλές ακόμα χώρες του κόσμου, αποσπώντας τον θαυμασμό των ειδικών.

Η ισπανική Celda, η γερμανική Ritzenhoff, η ιταλική Kundalini, η πολυεθνική Schiavello είναι μερικές από αυτές τις εταιρείες που ανέλαβαν να προωθήσουν τις δημιουργίες της ομογενούς σχεδιάστριας στην παγκόσμια αγορά. Όπως όλα δείχνουν, το ταλέντο της ξεχωρίζει παγκοσμίως.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com