Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

Οι ελέφαντες είναι προστατευόμενο είδος και ειδικά μέσα στα εθνικά πάρκα, κανείς δεν μπορεί να τους πειράξει. Αυτό όμως ισχύει για όσο το ζώο είναι εν' ζωή. Στο εθνικό πάρκο Gonarezhou στην Ζιμπάμπουε ένας νεκρός ελέφαντας εντοπίστηκε από τους τοπικούς χωρικούς. Οι παρακάτω φωτογραφίες, δείχνουν τη συνέβη μέσα στις επόμενες 2 ώρες!
Μετά από 24 ώρες, τα άγρια ζώα του πάρκου, εξαφάνισαν κάθε ίχνος από τον σκελετό του ελέφαντα αφήνοντας μόνο ένα αποτύπωμα στο χώμα...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Otan lete oti ta agria zwa efagan se 24 ton elefanta, ennoite oti ton efagan kiriolektika ta agria zwa i oi anthropoi pou fenonte stis photografies???

bloggeridis είπε...

Οι άνθρωποι πήραν το κρέας. Ο σκελετός όμως, φαγώθηκε από τα άγρια ζώα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν θα χαρακτήριζα τους ανθρώπους "άγρια ζώα" (σε άλλες περιπτώσεις ίσως), μιας και οι συνθήκες διαβίωσης είναι τρομερά δύσκολες και το κρέας αποτελεί είδος πολυτελείας.

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com