Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/01/2010 11:18:00 π.μ.

Δήλωσε την παραίτηση του με μια... τούρτα!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Όχι, δεν πέταξε μια τούρτα στα μούτρα του αφεντικού του, αλλά έκανε κάτι πιο πρωτότυπο. Όταν ο Neil Berrett δήλωσε την παραίτησή του, ήξερε ότι δεν θα αφήσει μια πικρή γεύση στο στόμα του εργοδότη του ... γιατί το έκανε χρησιμοποιώντας μια τούρτα.Ο αναλυτής δεδομένων, αποφάσισε να γράψει την επιστολή παραίτησης του σε μια 60 εκατοστών, όχι κόλλα αναφοράς, αλλά τούρτα. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δηλώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Hunters Point Naval Shipyard, αλλά και να δηλώσει ταυτόχρονα ότι απολάμβανε την εργασία του εκεί, για τα τελευταία τρία χρόνια.
πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com