Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

2/01/2010 04:00:00 μ.μ.

Psaxtiria.com & Mangoradio.gr

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Από σήμερα ξεκίνησε και επίσημα η συνεργασία του Psaxtiria.com με το Mangoradio.gr. Ένα ζωντανό ραδιόφωνο που αγαπήθηκε από τον κόσμο, με hip hop & rnb ρυθμούς που κάνει την διαφορά στον ελληνικό κυβερνοχώρο. Με ζωντανές εκπομπές από γνωστούς και αγαπημένους παρουσιαστές (Αναστάσης Παπάς, Τάκης Φωτίου) αλλά και δυναμικές παρουσίες από φρέσκα πρόσωπα που αγαπάνε το ραδιόφωνο και την RnB μουσική σκηνή.

12949_1256372923196_1045783463_30831173_243586_n

Στην ιστοσελίδα του mangoradio.gr που μπορείτε να δείτε εδώ θα έχετε την δυνατότητα να βλέπετε ζωντανά τους παρουσιαστές, να τους ακούτε φυσικά αλλά και να επικοινωνείτε μαζί τους άμεσα, ενώ καθημερινά τα θέματα του psaxtiria.com διαβάζονται και σχολιάζονται στα μικρόφωνα του σταθμού κάνοντας ακόμα πιο... interactive την σελίδα μας. Κάθε μήνα το mangoradio.gr διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία πάρτυ και events που... ταρακουνάνε την Αθήνα ενώ συχνά στο studio θα βλέπετε και γνωστά πρόσωπα που αγαπάμε από τον χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης αλλά και του αθλητισμού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com