Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

2/02/2010 02:03:00 μ.μ.

Chopstick σφηνώθηκε στη μύτη βρέφους!

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Έπαιζε με τα chopsticks και ένα από αυτά μπήκε στη μύτη του και πέρασε στον εγκέφαλό του. Ο λόγος για ένα αγοράκι 14 μηνών το οποίο αναρρώνει σε νοσοκομείο του Πεκίνου, αφού του αφαιρέθηκε το ξυλάκι από τη μύτη του. Το αγοράκι έπαιζε με τα chopsticks την ώρα που η μητέρα του βρισκόταν στην κουζίνα και έπλενε τα πιάτα, ενώ το άκουσε να κλαίει όταν το ξυλάκι τρύπησε τη μύτη του.


Τα τοπικά νοσοκομεία δεν είχαν τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για να αφαιρέσουν με ασφάλεια το ξυλάκι, το μωρό διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Πεκίνου αμέσως μετά το ατύχημα. Το αγοράκι παρουσίασε υψηλό πυρετό και καρδιακή αρρυθμία, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν. Νευροχειρουργοί του νοσοκομείου επιχείρησαν να αφαιρέσουν το ξυλάκι, το οποίο είχε εισχωρήσει 4mm στον εγκέφαλο του μικρού και θα μπορούσε να του προκαλέσει εσωτερική αιμορραγία, παράλυση, ακόμη και θάνατο. «Ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ακόμη και το χειρότερο αποτέλεσμα, όταν ξεκίνησε η επέμβαση. Όταν αφαιρούσαμε κομμάτι κομμάτι το ξυλάκι από τη μύτη του παιδιού , είδαμε ότι έσταζε σιγά σιγά αίμα από τη μύτη του αντί να τρέχει συνεχόμενα», δήλωσε ο γιατρός. Μια ομάδα χειρουργών αφαίρεσε το ξυλάκι και ετοιμάστηκε για περαιτέρω επεμβάσεις εφόσον υπήρχαν επιπλοκές. Το πλήρωμα του νοσοκομείου βιντεοσκόπησε την επέμβαση. Μία ακτινογραφία του αγοριού έδειξε πόσο μέσα είχε εισχωρήσει το chopstick.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com