Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

2/05/2010 04:15:00 μ.μ.

Φωτογράφος που αγαπάει τα μαθηματικά!

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01_pl_arts_found1_f

Η φωτογράφος Nikki Graziano τραβάει φωτογραφίες και στην συνέχεια δημιουργεί γραφήματα με μαθηματικές συναρτήσεις που δένουν ομοιόμορφα με τα στοιχεία της εικόνας. Είναι ένας πολύ όμορφος και τακτοποιημένος τρόπος που συνδυάζει τα μαθηματικά, τη φύση και την τέχνη. Όλα αυτά μαζί σε μια μόνο φωτογραφία.

02_pl_arts_found2_f

03_pl_arts_found3_f

04_pl_arts_found4_f

05_pl_arts_found5_f

06_pl_arts_found6_f

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com