Μια από τις τεχνικές που χρησιμοποιείται για να "βαφτεί" με χρώμα ένα λουλούδι, π.χ. μαργαρίτα, είναι η προσθήκη του αντίστοιχου χρώματος στην γλάστρα. Το λουλούδι, μαζί με τα θρεπτικά συστατικά που απορροφά από το χώμα, απορροφά και χρώμα, με αποτέλεσμα τα πέταλα του να μεταμορφωθούν από άσπρα σε μπλε, πράσινα, κόκκινα, κ.λ.π.
Μ' αυτήν την τεχνική όμως, δεν μπορείς να έχεις το αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες, το οποίο είναι πραγματικά εκπληκτικό.
Εάν κάποιος γνωρίζει την τεχνική, θα ήθελα πολύ να μάθω πως γίνεται...
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.