Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

2/02/2010 12:51:00 μ.μ.

9χρονο κορίτσι από την Κίνα γίνεται μητέρα

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Το Περού μπορεί να κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ της πιο νεαρής μητέρας, αλλά η Κίνα φαίνεται πως ακολουθεί κατά πόδας αφού ένα 9χρονο κορίτσι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδί.


Φυσικά, οι γονείς του κοριτσιού έχουν ζητήσει νομική βοήθεια, καθώς η σεξουαλική πράξη με ένα παιδί κάτω των δεκατεσσάρων ετών αυτόματα απαιτεί καταδίκη για βιασμό. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τα στατιστικά του νοσοκομείου, τα νεαρά κορίτσια όχι μόνο μένουν έγκυες αλλά οι αμβλώσεις είναι πολύ πιο συχνές από όσο φανταζόμαστε. Έκθεση από νοσοκομείο της Σαγκάη, αποκαλύπτει ότι περίπου το 30% των αμβλώσεων στην Κίνα πραγματοποιείται σε κορίτσια, τα οποία βρίσκονται ακόμα στη σχολική ηλικία. Ακόμα, ένα νοσοκομείο το οποίο ανήκει στο Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό, αποκαλύπτει πως το 50% των αμβλώσεων πραγματοποιήθηκε σε γυναίκες οι οποίες φοιτούσαν σε κάποιο κολλέγιο ή σε κάποια σχολή επαγγελματικής κατάρτισης. Το μωρό γεννήθηκε με καισαρική, στις 27 Ιανουαρίου, και ζύγιζε 2.750 κιλά. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, η εισαγωγή του κοριτσιού στο νοσοκομείο αποτέλεσε κατά κάποιο τρόπο θέμα ταμπού και το προσωπικό του νοσοκομείου δεν ήταν πρόθυμο να το συζητήσει. Ένας δημοσιογράφος, τελικά, κατάφερε να μάθει το όνομα του μικρού κοριτσιού, καθώς επίσης μια νοσοκόμα αποκάλυψε πως η οικογένειά της κατάγονταν από την Songyuan και πως ο συνθήκες κάτω από τις οποίες έμεινε έγκυος παρέμεναν άγνωστες. Πέρα από το νεαρό της ηλικίας της μητέρας και τις πιθανότητες για σοβαρές επιπλοκές, η μητέρα και το νεογέννητο είναι καλά στην υγεία τους.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com