Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

2/13/2010 02:59:00 μ.μ.

8 Gadget για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Αύριο είναι η μέρα του Αγ. Βαλεντίνο και από τα Psaxtiria δεν θα μπορούσε να λείπει μια τέτοια λίστα. Πέρσι τέτοιο καιρό πλησιάζοντας τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου σας είχαμε παρουσιάσει δυο άρθρα (10 καλύτερες σοκολάτες για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου και 7 Τρελά δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου). Φέτος σας έχουμε κάτι εντελώς διαφορετικό από τα καθιερωμένα δώρα. Στην σημερινή μας λίστα σας προτείνουμε 8 gadget για τη ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου.


1. Huggable lights [link]
01_dlight_UrHeart

Πείτε... Σου δίνω την καρδιά μου... και εκείνη την στιγμή προσφέρετε στην σύντροφο σας αυτό το εκπληκτικά λαμπερό δώρο που είναι φτιαγμένο με χιλιάδες πλεκτά τριαντάφυλλα.


2. Music in Love Audio Splitter [link]
02_dlight_UrHeart

Το Music in Love Audio Splitter είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορείτε να ακούτε μαζί μουσική από ένα mp3 player, χάρη στις δυο υποδοχές που σας δίνει για να συνδέσετε δυο διαφορετικά ακουστικά.


3. Valentine’s Day soaps [link]
03_balentin day

Σαπούνι σε σχήμα καρδιάς με τυπωμένα μηνύματα. Το σαπούνι είναι κατασκευασμένο με φυσικά υλικά όπως είναι η γλυκερίνη, βιταμίνη Ε και αλόη.


4. Valentine’s Day centerpiece [link]
04_balentin day

Μεταλλικά λουλούδια με άνθη σε σχήμα καρδιάς. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πετάξει τα λουλούδια που της χαρίσατε.


5. Heart Shaped Teacup [link]
05_balentin day

Το πρωινό σας ξεκινάει με ένα καφέ? Την ημέρα αυτή μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας σε φλιτζάνια με σχήμα καρδιάς.


6. Bed of Roses Scented floating silk rose petals and tealight candles [link]
06_balentin day

Ένα πακέτο που περιέχει 4 ρεσό και χάρτινα ροδοπέταλα με άρωμα. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια ρομαντική βραδιά.


7. Heart-Shaped Mini Digital Photo Keyring [link]
07_balentin day

Μια ψηφιακή κορνίζα μπρελόκ είναι το ωραιότερο δώρο, ιδικά αν αυτή είναι σε σχήμα καρδιάς. Η κορνιζά έχει οθόνη 1,1 ίντσες και διαθέσιμη μνήμη 8MB. Τώρα πλέον θα έχετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάντα μαζί σας.


8. Aly and AJ Heart Shape Guitar [link]
08_balentin day

Κιθάρα σε σχήμα καρδιάς για το PS2 για να παίζετε Rock Band και Guitar Hero. Αν πάρετε και έναν μετατροπέα η κιθάρα μπορεί να συνδεθεί και στο PS3.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com