Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

2/18/2010 12:02:00 μ.μ.

Ρωσίδα γέννησε μωρό βάρους 7.75 κιλών!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Το "μικρό" κορίτσι που ονομάζεται Νάντια, γεννήθηκε με καισαρική τομή σε ένα νοσοκομείο στην περιοχή Αλτάι της Σιβηρίας, και ζύγιζε ούτε λίγο ούτε πολύ 7.75 κιλά! Η Νάντια είναι το 12 παιδί της οικογένειας, που έχει ήδη 8 κορίτσια και 3 αγόρια, τα οποία γεννήθηκαν όλα, πάνω από 5 κιλά!
Η περίπτωση της παρόλα αυτά δεν είναι μοναδική, αφού έχουν καταγραφεί και άλλα υπέρβαρα μωρά, όπως αυτό τον Ιανουάριο του 2005, όπου μια γυναίκα στη Βραζιλία γέννησε ένα μωρό βάρους 7.73 κιλών, το βαρύτερο αγόρι που γεννήθηκε ποτέ στην Βραζιλία.
Μεταξύ των βαρύτερο μωρά που καταγράφηκαν ποτέ, είναι ένα αγόρι που γεννήθηκε στην Ιταλία το 1955 με βάρος 10.2 κιλών και ένα αγόρι που γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1879 με βάρος 10.8 κιλών, αλλά πέθανε μετά από 11 ώρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com