Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

Εάν βαριέστε να φτιάξετε μια φόρμα εξόδων στο Excel για να περνάτε τις αποδείξεις σας, που θα είναι απαραίτητες για τις φορολογικές δηλώσεις του χρόνου, η SingularLogic δημιούργησε για εσάς ένα δωρεάν on-line πρόγραμμα αρχειοθέτησης αποδείξεων, το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του από χθες
Σε πρώτη φάση θα σας επιτρέπει να καταχωρείτε ΕΥΚΟΛΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ τις αποδείξεις των δαπανών σας, που θα χρειαστεί να υποβάλετε μαζί με τη φορολογική σας δήλωση, για το Οικονομικό έτος 2010. Ταυτόχρονα θα σας παρέχει χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη συγκέντρωση και υποβολή των αποδείξεων.

Εσείς δεν έχετε παρά να εισάγετε στο σύστημα τα στοιχεία των αποδείξεων που συλλέγετε και το taxfriend.gr σας βοηθάει στην καθημερινή παρακολούθηση με χρήσιμα εργαλεία και λειτουργίες. Όταν έρθει η ώρα της υποβολής των στοιχείων, θα επιλέξετε ποιες και πόσες αποδείξεις θα συμπεριληφθούν στην τελική κατάσταση που θα υποβάλετε. Στη συνέχεια, με ένα κλικ το σύστημα θα δημιουργήσει την απαραίτητη κατάσταση και εσείς απλά θα την επισυνάψετε στην φορολογική σας δήλωση!

Σε επόμενη φάση το taxfriend.gr θα συμπεριλάβει χρήσιμες φορολογικές πληροφορίες με απλό και κατανοητό τρόπο, αλλά και εργαλεία για την καλύτερη διαχείριση του οικογενειακού σας προϋπολογισμού.

1 σχόλια:

messinea είπε...

episis iparxei kai to http://www.fpa.com.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com