Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

1/25/2010 01:30:00 μ.μ.

Το έξυπνο ποτήρι!

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01_image-04

Το ποτήρι που βλέπετε στην φωτογραφία παραπάνω μοιάζει αρχικά σαν ένα κοινό χρωματιστό ποτήρι. Όταν βάλουμε στο ποτήρι κάποιο υγρό τότε το ποτήρι αναγράφει το όνομα του υγρού!!! Στην πράξη δεν υπάρχει κάτι που αναγνωρίζει το υγρό ούτε κάποια ψηφιακή οθόνη. Σε κάθε πλευρά του ποτηριού αναγράφεται και κάποιο υγρό, αλλά λόγω του χρωματιστού μωσαϊκού αυτό δεν γίνεται αισθητό όταν το ποτήρι είναι άδειο. Όταν όμως το ποτήρι γεμίσει με υγρό ενός συγκεκριμένου χρώματος, τότε εμφανίζεται το αντίστοιχο όνομα. Τα υγρά που αναγράφονται στο ποτήρι είναι: πορτοκαλάδα (orange), Coca Cola, γάλα (milk) και Nescafe.

02_image-03

04_image-06

03_image-05

3 σχόλια:

koninos είπε...

Ρε παιδιά οταν αντιγράφετε αυτούσιο ένα άρθρο απο κάποιο άλλο site/blog, θα ήταν σωστό να αναγράφετε την πηγή, δείχνοντας λίγο σεβασμό στον κόπο των άλλων. Το συγκεκριμένο άρθρο είναι αντιγραφή απο το siteseeing.gr και με το να αλλάξετε μια λέξη με μια άλλη δε σημαίνει οτι το "κάνατε δικό σας". Ολη η ροή του άρθρου είναι ίδια.
Χωρίς παρεξήγηση :)

bloggeridis είπε...

Το συγκεκριμένο άρθρο ΔΕΝ είναι αντιγραφή από το site που αναφέρεις, για έναν πολύ απλό λόγο. Όσο αναφορά τα Ελληνικά sites, αντιγράφουμε άρθρα μόνο από portals και όπως μπορείς να διαπιστώσεις ψάχνοντας λίγο στις σελίδες μας, αναγράφεται ΠΑΝΤΑ η πηγή των άρθρων αυτών.
Πηγή αναφέρουμε επίσης και για ξένα site, στα οποία έχουμε κάνει μια περίληψη του κειμένου, για να μπορέσετε να μάθετε περισσότερα εάν σας ενδιαφέρει.
Γι' αυτό, το κείμενο ΔΕΝ είναι αντιγραφή. Έχει ίδια ροή, πολύ απλά, γιατί ήταν κοινή η ξενόγλωσση πηγή του.

(Δυστυχώς, το πρόβλημα με το "copy-paste" χωρίς την αναφορά πηγής, υπάρχει σε μεγάλο βαθμό στα Ελληνικά Blogs και το έχουμε διαπιστώσει και για μας ουκ ολίγες φορές).

koninos είπε...

Οπως και να χει ευχαριστώ για την κατανόηση. Καλή συνέχεια παιδιά!

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com