Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

1/18/2010 11:23:00 π.μ.

Χάνετε κιλά... ψωνίζοντας!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Η μέση γυναίκα καίει 48.000(!) θερμίδες το χρόνο... μόνο από τις βόλτες για ψώνια!! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι εμπειρογνώμονες, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες επισκέπτονται 132 καταστήματα σε 12 μήνες με τα πόδια σε γρήγορους ρυθμούς, δαπανώντας συνολικά 159 ώρες και 56 λεπτά.Οι μηνιαία εξόρμηση για ψώνια περιλαμβάνει δύο βόλτες σε κεντρικούς δρόμους για την αγορά ρούχων, πέντε βόλτες σε κατάστημα τροφίμων και τέσσερις βόλτες στο μαγαζί της γειτονιάς.
Κατά τη διάρκεια αυτών των εξορμήσεων, η κατανάλωση σε θερμίδες ανέρχεται σε πέντε ανά λεπτό, συνολικά δηλαδή 47.700 θερμίδες σε μια περίοδο 12 μηνών. 

Σας φαίνονται λίγες? Αυτό σημαίνει να μην φας τίποτα για 25 μέρες, εάν οι ανάγκες του οργανισμού σου είναι η κατανάλωση 1.940 θερμίδων την ημέρα. Τόσες θερμίδες επίσης έχουν και 500 ποτήρια κόκκινο κρασί.
Μια εκπρόσωπος της "Skinny Cow", η οποία διεξήγαγε την έρευνα αυτή σε πάνω από 3.000 γυναίκες, δήλωσε: "Όλοι γνωρίζουμε ότι οι γυναίκες αγαπούν τις αγορές, έτσι είναι μεγάλη είδηση ότι μια βόλτα για ψώνια μπορεί να βοηθήσει".

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com