Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

1/26/2010 02:42:00 μ.μ.

Κατσίκα σε στριπτιζάδικο!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Κουράστηκε από την καθημερινότητα στους αγρούς και αποφάσισε να κατέβει λίγο στην πόλη να ξεσκάσει και μιας και η οικογένεια έλειπε, πήρε το θάρρος να πάει σε ένα στριπτιζάδικο να… χαλαρώσει, αλλά το βρήκε κλειστό.
Τι να κάνει; Τόσο δρόμο είχε διανύσει. Το πήρε απόφαση. Θα έμπαινε μέσα ακόμα και αν χρειαζόταν να σπάσει τη γυάλινη είσοδο με… τα κέρατα! Όχι, ο ήρωας της ιστορίας δεν είναι κάποιος απατημένος σύζυγος, αλλά… μια κατσίκα!
Περίπου στις 10:00, τοπική ώρα, του Σαββάτου, στην πόλη Coachella των ΗΠΑ, ο ιδιοκτήτης του στριπτιζάδικου, Hank Piecura, έφτασε στο μαγαζί και βρήκε την είσοδο σπασμένη και αίματα παντού. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν ότι έγινε διάρρηξη, αλλά τίποτα δεν έλειπε από μέσα. Ανέτρεξε στις κάμερες ασφαλείας και τι να δει;… Δείτε αυτό που είδε…

Η κατσίκα έσπασε μετά από μερικές προσπάθειες την είσοδο, μπήκε μέσα, έκανε μια βόλτα και έφυγε σαν μην τρέχει τίποτα…

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com