Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

1/21/2010 06:58:00 μ.μ.

12 εκπληκτικά προϊόντα για αυτούς που αγαπούν το τσάι.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Τα Psaxtiria σας παρουσιάζουν μια συλλογή χρήσιμων αξεσουάρ τσαγιού και δημιουργικών εφευρέσεων. Όλα όσα θα δείτε στο σημερινό μας άρθρο αποσκοπούν να καταστήσουν την προετοιμασία του τσαγιού ευκολότερη και πιο ευχάριστη.


1. Teastick
01_tea09

Με το Teastick, μπορείτε απλά να πείτε "αντίο" στο στραγγιστήρι που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα.


2. Tea Sub
02_tea06

Με το Tea Sub δίνεται μια άλλη νότα στην δημιουργία του αγαπημένου σας τσαγιού.


3. Tea Bag Bin
03_tea12

Το Tea Bag Bin μπορεί ίσως να σας θυμίζει σέικερ, στην πραγματικότητα είναι ένα δοχείο για τα φακελάκια τσαγιού.


4. Stirring Tea Cup
04_tea10

Με το υπέροχο αυτό ποτήρι ξεχάστε τα κουταλάκια, χάρη στην μπίλια που διαθέτει στο πάτο του, ανακατεύετε την ζάχαρη που έχετε ρίξει με μερικές περιστροφές.


5. Tea Bag Squeezer
05_tea04

Είμαι βέβαιος πως αναρωτιέστε τι είναι αυτό. Είναι ένα αξεσουάρ με το οποίο μπορείτε να στύψετε και την τελευταία σταγόνα που έχει μείνει στο φακελάκι τσαγιού, χωρίς όμως να κάψετε τα δάκτυλα σας.


6. Tea Bag Coffin
06_tea01

Μια κούπα στην οποία μπορείτε να κρύψετε ή να τοποθετήσετε το φακελάκι τσαγιού στο πιατάκι της κούπας.


7. T-Man Tea Strainer
07_tea05

Ένα αξεσουάρ που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το 1 και 2, αλλά όταν το βάλετε στο ποτήρι σας, θα είναι σαν να βλέπετε κάποιον να κάνει τζακούζι στο ποτήρι σας.


8. Penguin Tea Timer
08_tea07

Από τις πιο χρήσιμες συσκευές θα μπορούσα να πω. Βάζετε το Penguin Tea Timer δίπλα στην κούπα σας, γυρνάτε το χρονοδιακόπτη και μόλις πεταχτεί το φακελάκι έξω, το τσάι σας είναι έτοιμο.


9. Lazy Teapot
09_tea03

Μια σύγχρονη τσαγιέρα γι' αυτούς που βαριούνται ακόμα και να σηκώσουν μια τσαγιέρα για να ρίξουν τσάι στο ποτήρι τους!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com