Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

12/12/2009 03:00:00 μ.μ.

Πληκτρολόγιο που διπλώνετε by Yoonsang Kim

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01_keystick5

Μια καινοτόμος ιδέα για αναδιπλούμενο πληκτρολόγιο σχεδιασμένο από τον Yoonsang Kim και Eunsung Park. Το Key Stick είναι ένα πληκτρολόγιο που θα μπορείτε να κουβαλάτε μαζί σας όπου και αν πάτε. Ο στόχος του σχεδιαστεί ήταν ο περιορισμός των βακτηριδίων που κατακλύζουν κάθε κοινό πληκτρολόγιο και έπειτα μεταφέρονται στα δικά σας δάκτυλα. Παρόμοιο θέμα είχαμε αναρτήσει πριν αρκετό διάστημα με τίτλο "Το πιο καθαρό πληκτρολόγιο στον κόσμο...!".

02_keystick

03_keystick2

04_keystick3

05_keystick4

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Pote 8a kikloforisi stin agora?

fenomeno69 είπε...

Δυστυχώς αυτό δεν το γνωρίζουμε, καθώς δεν υπάρχει καμία αναφορά για το αν θα κυκλοφορήσει στην αγορά και πότε, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε.

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com