Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

12/09/2009 03:19:00 μ.μ.

Παντρεύτηκε τον νεκρό σύντροφο της!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Συγκλονιστική είναι η ιστορία της 32χρονη Magali Jaskiewicz από την Γαλλία, που ούτε ο θάνατος δεν κατάφερε να τη χωρίσει από τον αγαπημένος της σύντροφο. Η Jaskiewicz παντρεύτηκε το προηγούμενο Σάββατο τον νεκρό σύντροφο της Jonathan George ενώπιον συγγενών και φίλων.Ο νυν «σύζυγος» σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με μοτοσυκλέτα δύο μέρες πριν από τον προγραμματισμένο γάμο τους τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά η γυναίκα ήθελε να «δέσει» την ζωή της μαζί του με κάθε τρόπο. Ψάχνοντας λοιπόν τον τρόπο να τελεστεί το μυστήριο βρήκε ένα «παραθυράκι» στον νόμο της χώρας, που δίνει το δικαίωμα να επιτραπεί ο γάμος μετά τον θάνατο του ενός συντρόφου, εφόσον όλες οι διαδικασίες είχαν γίνει από πριν. Χωρίς δεύτερη σκέψη η 32χρονη προσκόμισε τα προσκλητήρια του γάμου της, αποδεικτικά ότι είχαν κοινό λογαριασμό στην τράπεζα και ότι συζούσαν από το 2004.
Προσκόμισε ακόμα αποδείξεις ότι είχε παραγγείλει το νυφικό της, ενώ ο νεκρός σύζυγος της είχε αγοράσει το κουστούμι του. Η αποφασιστικότητα της κοπέλας ανάγκασε την αρμόδια υπηρεσία να της δώσει την άδεια για την τέλεση του μυστηρίου. Οπλισμένη με περίσσιο θάρρος παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στο δημαρχείο της πόλης Ντομαρί- Μπαρονκούρ, δημιουργώντας ανάμικτα συναισθήματα στους καλεσμένους.

Ωστόσο, δεν είναι το πρώτο περιστατικό. Περίπου 10 τέτοιοι γάμοι έχουν τελεσθεί μέχρι σήμερα στην Γαλλία, εξαιτίας του θανάτου του ενός ή του άλλου συντρόφου.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com