Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

Οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν μπει πλέον για τα καλά στην ζωή μας, αφού και το κόστος τους είναι πλέον προσιτό, αλλά και η διαδικασία μιας επέμβασης έχει γίνει 'ρουτίνα'. Εκτός όμως από τις 'κλασικές' επεμβάσεις, όπως π.χ. προσθετική στήθους, λιποαναρρόφηση, ρινοπλαστική κ.λ.π. υπάρχουν και κάποιες που δεν τις ακούς συχνά και είναι άγνωστες στο ευρύ κοινό.

1. Εμφύτευση 'σουτιέν'.
Ονομάζεται Cup&Up και είναι σαν ένα κανονικό εξωτερικό σουτιέν με την διαφορά ότι είναι φτιαγμένο από σιλικόνη και τοποθετείται κάτω από το δέρμα για να σηκώσει τον μαστό στο ύψος που επιθυμείτε.
πηγή : [link]

2. Αφαίρεση των κάτω πλευρών.
Σε αυτήν την χειρουργική επέμβαση, γίνεται αφαίρεση των κατώτερων πλευρών για να αποκτήσει, κυρίως η ενδιαφερόμενη, μια μέση 'δαχτυλίδι'. Κατά την διαδικασία, τα πλευρά 11 και 12 (και μερικές φορές και το 10ο), αφαιρούνται και σε συνδυασμό με κοιλιοπλαστική, δίνουν στις γυναίκες περισσότερο θηλυκό σχήμα. Το πίσω μέρος των πλευρών παραμένει, για την προστασία από τραυματισμό των εσωτερικών οργάνων.
πηγή : [link]

3. Ψεύτικα δακτυλικά αποτυπώματα.
Η 27χρονη Lin Rong κατάφερε να αποφύγει την σύλληψη της αρκετές φορές από τις Ιαπωνικές αρχές, αφού είχε προβεί σε πλαστική επέμβαση κατά την οποία είχε 'μεταφέρει' τα δακτυλικά αποτυπώματα της από το αριστερό χέρι στο δεξί και το αντίστροφο. Για κακή της τύχη, η αστυνομία παρατήρησε ότι τα δάκτυλα της Lin είχαν αφύσικες ουλές όταν συνελήφθη για μία άλλη αιτία, πριν ανακαλυφθεί η απάτη που είχε διαπράξει.
πηγή : [link]

4. Λιποαναρρόφηση αστραγάλων.
Είναι μια επέμβαση που γίνεται σε άτομα στα οποία το πλάτος του ποδιού τους δεν μειώνεται πάνω από τον αστράγαλο. Στην πραγματικότητα, η συσσώρευση λίπους δημιουργεί μια πάχυνση στην περιοχή του αστραγάλου και το πόδι χάνει τις 'καμπύλες' του.
πηγή : [link]

5. Προσθήκη 'μαξιλαριών' στα πόδια.
Χρησιμοποιείτε συνήθως κολλαγόνο ή λίπος, το οποίο τοποθετείτε στα πέλματα του ποδιού για να προσθέσουν όγκο σε συγκεκριμένες περιοχές με σκοπό την εξάλειψη των ρυτίδων (όπως και στα μάγουλα και τα χείλη).
πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com