Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

12/07/2009 11:16:00 π.μ.

Εκπληκτική 3D απεικόνιση Graffiti.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Το βίντεο που ακολουθεί, είναι μια δημιουργία του Arnaud Jourdain. Πρόκειται για ένα time lapse animation, το οποίο παρουσιάζει την πορεία ενός γκράφιτι σε μια περίοδο 5 ετών στο Rue de Verneuil, στο Παρίσι. Για να δημιουργηθεί αυτό το αποτέλεσμα, χρειάστηκαν χιλιάδες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης για τον κάθε ένα από τα 5 χρόνια που διήρκεσε το project. Με αυτόν τον τρόπο ο Arnaud είχαν τη δυνατότητα να ανασυνθέσει την διαδικασία γκράφιτι, ακόμα και να ξεχωρίσει τα διάφορα στρώματα που το αποτελούν, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό 3D αποτέλεσμα!

Σημείωση: Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο το project έχει ολοκληρωθεί ή βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Στο βίντεο, φαίνεται ότι μόνο ένα μέρος του τοίχου έχουν δημιουργήσει σε 3D. Πιθανόν, κάποια στιγμή να κυκλοφορήσει ένα βίντεο με ολόκληρο τον τοίχο και τις δημιουργίες πάνω του στο πέρασμα του χρόνου...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com