Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

Σύμφωνα με το διαφημιστικό σλόγκαν της εταιρείας, αν δείτε ένα κουτί Kellogg, τότε ξέρετε ότι είναι μέσα στο κουτί οι νιφάδες Kellogg.

Αλλά τώρα η εταιρεία, στην προσπάθειά της να καταπολεμήσει τις απομιμήσεις που χρησιμοποιούν το όνομα της, έχει αναπτύξει ένα λέιζερ, χάρις το οποίο μπορεί να "κάψει" το λογότυπο της πάνω στις νιφάδες χωρίς αυτό να αλλοιώσει την γεύση τους.
Όπως δήλωσε η Helen Lyons, η τεχνολόγος τροφίμων της εταιρείας : Τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί μια αύξηση του αριθμού παρόμοιων εμπορικών σημάτων, που προσπαθούν να αξιοποιήσουν τη δημοτικότητα των κορν φλέικς της Kellogg ή χρησιμοποιούν το όνομα για να προωθήσουν τις δικές τους νιφάδες. Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να ενημερώσουμε τους αγοραστές ότι η Kellogg δεν κάνει δημητριακά για καμία άλλη εταιρεία.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com