Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

Αν νομίζετε πως για να αποκτήσετε μεγαλύτερο και πιο στητό στήθος χρειάζεται να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, πλανάσθε. Τη λύση δίνει ένας υπνωτιστής, που ισχυρίζεται ότι οι γυναίκες μπορούν να μεγαλώσουν το στήθος τους, χρησιμοποιώντας μόνο … τη δύναμη του μυαλού τους!Συγκεκριμένα, ο David Knight λέει ότι μέσω της ύπνωσης οι ενδιαφερόμενες μπορούν να «ανέβουν» έως και δύο νούμερα. Η μέθοδος είναι απλή. Οι πελάτισσες του Knight αρκεί μόνο να ακούσουν ένα CD με τη φωνή του και σε διάστημα 12 εβδομάδων θα δουν τα θεαματικά αποτελέσματα στο ντεκολτέ τους.

Ο υπνωτιστής από το Yorks της Μεγάλης Βρετανίας, λέει ότι η μέθοδός του έχει επιτυχία 85%. Είναι μάλιστα τόσο σίγουρος για το «προϊόν» του, που εγγυάται επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση αποτυχίας. Ο Knight απαντά στους επικριτές του, που δεν είναι και λίγοι, ότι μια δοκιμή θα τους πείσει. Λέτε;

πηγή : [link]

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή στην φωτό μάλλον παρα-υπνωτίστηκε, το παρα-πίστεψε και παρα-φούσκωσε χοχοχο!

Vassilis είπε...

...έχει και cd για ... μείωση στήθους;

bloggeridis είπε...

:)

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com