Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

11/04/2009 03:37:00 μ.μ.

Η φαλακρή αρκούδα.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01_articlebear

Οι κτηνίατροι έχουν παραξενευτεί σε αυτήν την παράξενη θέα: Η Dolores, είναι μια spectacled αρκούδα στον ζωολογικό κήπο της Leipzig στην Γερμανία και έχει μείνει εντελώς φαλακρή (με λίγες τρίχες μόνο στο κεφάλι)!!! Το γεγονός αυτό θα μπορούσε να οφείλετε σε μια γενετική ατέλεια αλλά τα ζώα δεν δείχνουν γενικά να πάσχουν από κάποιο είδος κατάθλιψης. Οι φυσιολογικές χνουδωτές καφετί αρκούδες που προέρχονται από την Νότια Αμερική, αυτήν την εποχή αυξάνουν το τρίχωμα τους για να της κρατάει ζεστές στην διάρκεια του χειμώνα. Μόνο σε ένα σημείο έχουν έλλειψη τρίχας, στα τεράστια θανατηφόρα νύχια τους. Βέβαια το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την περιέργεια του κόσμου που θέλουν να δουν από κοντά πως είναι μια αρκούδα χωρίς τρίχωμα. Ο ζωολογικός κήπος προφανώς για να προστατέψει την αρκούδα θα αυξήσει την θερμότητα του περιβάλλοντος που βρίσκετε η αρκούδα για να την κρατάει ζεστή.

02_articlebear

03_articlebear

Πηγή: [link]

1 σχόλια:

Vassilis είπε...

Κρίμα για την αρκούδα που έχει μείνει έτσι χωρίς τρίχωμα. Τώρα δεν ξέρω βλέποντάς την αν μου προκαλεί λιγότερο ή περισσότερο φόβο...

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com