Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

11/11/2009 08:30:00 π.μ.

Πολυτελέστατο ξενοδοχείο με δωμάτια κάψουλες.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01_capsule01

Το 1979, στην Ιαπωνία χτίστηκε το πρώτο ξενοδοχείο με δωματιάκια που θυμίζουν κάψουλες, ένα ξενοδοχείο δηλαδή που τα δωμάτιά του αποτελούνται από τα απολύτως απαραίτητα, ένα κρεβάτι και βεβαίως αρκετός χώρος για να μην αισθάνεστε πως είστε παγιδευμένοι. Τώρα οι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη του ξενοδοχείου 9h στο Kyoto ανταγωνίζονται εκείνη την μινιμαλιστική προσέγγιση, με ένα πιο σύγχρονο και πιο πολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο θα ανοίξει τον Δεκέμβριο. Έχει ονομαστεί 9h επειδή οι πελάτες μπορούν να κάνουν ντους, να κοιμηθούν επτά ώρες και γενικά να ξεκουραστούν μέσα στο 9ωρο που τους δίνετε. Φυσικά αν κάποιος το θέλει, μπορεί να κρατήσει ένα δωμάτιο ακόμα και για 17 ώρες. Κάθε κάψουλα διαθέτη ένα ρυθμιζόμενο φωτισμό για να κοιμηθείτε όπως σας βολεύει περισσότερο. (Δεν νομίζω πως πρέπει να συμπληρώσω κάτι άλλο εγώ. Το πράγμα νομίζω μιλάει από μόνο του...!)

02_capsule02

Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com