Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

11/12/2009 09:00:00 π.μ.

10 παράξενες εταιρίες παροχής υπηρεσιών.

Αναρτήθηκε από Sourouklemes

1. Οι στάχτες του αγαπημένου σας προσώπου μετατρέπονται σε πορτραίτο.

Η εταιρία Ashestoportraits, χρησιμοποιώντας μια ποσότητα από τις στάχτες του αγαπημένου σας προσώπου που έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο και σε συνδυασμό με ένα ειδικό μείγμα μπογιάς, αναθέτει σε έναν επαγγελματία καλλιτέχνη να φτιάξει ένα μοναδικό πορτραίτο του αποθανόντα. Εκτός από ανθρώπινες στάχτες, μπορείτε να έχετε με παρόμοιο τρόπο το πορτραίτο του αγαπημένου σας κατοικίδιου.
(...ματαιότης ματαιοτήτων, τὰ πάντα ματαιότης.)

2. Καθαριστές χώρων εγκλήματος.
Η αστυνομία, η πυροσβεστική και οι ερευνητές που καταφθάνουν στο σημείο ενός εγκλήματος, εκτελούν κρίσιμες εργασίες για την διαλεύκανση του αλλά δεν καθαρίζουν την ακαταστασία φεύγοντας. Αυτό γενικά το αναλαμβάνει η οικογένεια του θύματος. Υπάρχει όμως μια εταιρία με την ονομασία Crime Scene Cleaner Inc., η οποία ειδικεύεται στον καθαρισμό χώρων και με ειδίκευση σε αυτοκτονίες, ανθρωποκτονίες και τυχαίους θανάτους. Η εταιρία προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού, αποστείρωσης και απομάκρυνσης όλων των μολυσματικών παραγόντων που μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία αν παραμείνουν. Να θυμάστε όμως: Τους καλείτε αφού πρώτα έχετε καλέσει την αστυνομία...

3. Υπηρεσία παράδοσης τελευταίων γευμάτων.
Η υπηρεσία Last Meals Delivery Service με έδρα το Τορόντο, φέρνει στην πόρτα των πελατών της ένα τελευταίο γεύμα. Τελευταίο, όχι βέβαια για τους πελάτες αλλά για τον θανατοποινίτη που το είχε παραγγείλει και που τώρα η εν λόγω εταιρία το προσφέρει και σε εσάς. Όλα τα γεύματα κοστίζουν 20 δολάρια, πρέπει να τα παραγγείλετε μια-δυο μέρες πριν. Συνοδεύονται με ένα DVD και μια χάρτινη μάσκα με το πρόσωπο του καταδίκου που το επέλεξε.

4. Υπηρεσία παράδοσης μεταθανάτιων μηνυμάτων.
Το πρόβλημα του να πεθάνει κάποιος ξαφνικά είναι ότι δεν του δίνεται ποτέ η ευκαιρία να πει αντίο. Όχι όμως πια. Ένας καινούργιος δικτυακός τόπος, ο Lastmessagesclub.co.uk επιτρέπει στους χρήστες του να γράψουν και να αποθηκεύσουν αποχαιρετιστήρια e-mail σε φίλους και συγγενείς. Όταν συμβεί το μοιραίο, τα μηνύματα στέλνονται στους παραλήπτες.

5. Εταιρία που αφαιρεί με επαγγελματικό τρόπο τις κουτσουλιές πουλιών.
Το όνομα της είναι πιστεύω περιγραφικό των υπηρεσιών που προσφέρει: Professional bird shit removal. Μόλις καθαρίσατε το αυτοκίνητο σας και πέρασε ένα πουλί ή ακόμη και κοπάδι γλάρων με προβλήματα στο εντεράκι τους? Αυτοί θα αναλάβουν να το ξανακαθαρίσουν με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο.

6. Line Standing Service: Στέκεται στην ουρά για εσάς.
Τελικά η αναμονή σε ατελείωτες ουρές δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο. Αλλιώς πως θα εξηγούσαμε την ύπαρξη αυτής της υπηρεσίας?
Το Linestanding.com παρέχει άτομα που στέκονται στην ουρά για εσάς, καλύπτοντας ολόκληρη την περιοχή της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ και ειδικεύεται σε ακροάσεις του κογκρέσου και των αντίστοιχων επιτροπών του. Μπορείτε να παραγγείλετε online ένα άτομο που θα σταθεί στην ουρά που θέλετε μέχρι να μπορέσετε να τον συναντήσετε και να πάρετε την θέση του. Ο υπάλληλος φέρει μια πινακίδα με το όνομα της αρεσκείας σας έτσι ώστε να μπορέσετε να τον αναγνωρίσετε στην ουρά.

7. Xtreme Taxidermy: Καταψύχει το κατοικίδιο σας.
Όταν η αποτέφρωση ή η ταφή δεν σας φαίνονται οι σωστές μέθοδοι για εσάς ή το κατοικίδιο σας, η διατήρηση σε συνθήκες ξηρής κατάψυξης ίσως είναι η επόμενη σας επιλογή. Η διαδικασία διατηρεί το κατοικίδιο σας ανεπηρέαστο από τον χρόνο καθώς η αρχική του μορφή και το σχήμα του παραμένουν αναλλοίωτα στην στάση που εσείς επιλέξατε.

8. EggAlert: Σας υπενθυμίζει τις γόνιμες μέρες σας.
Το EggAlert είναι μια υπηρεσία γραπτών μηνυμάτων μέσω κινητού τηλεφώνου που υπολογίζει τον μηνιαίο κύκλο ωορρηξίας και σας ενημερώνει όταν πλησιάζει η ποιο γόνιμη σας μέρα, έτσι ώστε να μην χάσετε την ευκαιρία να μείνετε έγκυος.

9. Ring4Freedom: Σας απαλλάσσει από τους ανεπιθύμητους ανθρώπους με ένα ψεύτικο τηλεφώνημα.
Η Ring4Freedom είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που καλεί το κινητό ή σταθερό σας τηλέφωνο την στιγμή που εσείς επιθυμείτε, δίνοντας σας την ευκαιρία να απαλλαχτείτε από βαρετές παρέες και ανεπιθύμητα άτομα. Σας παρέχει ένα μικρό software που μπαίνει στο system tray των Windows. Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο στέλνει ένα σήμα στον server της εταιρίας ο οποίος με τη σειρά του καλεί το τηλέφωνο σας. Το κόστος? 4.95 δολάρια τον μήνα.

10. Ροζ ταξί. Μόνο για γυναίκες.
Ένας στόλος από 35 ταξί στην πόλη Puebla του Μεξικό έχει αποκλειστικά γυναίκες οδηγούς και σταματάει μόνο σε γυναίκες.
"Κάποιες από τις γυναίκες πελάτισσες μας έχουν διηγηθεί το πώς οι άντρες ταξιτζήδες πολλές φορές πέρασαν τα όρια και προσπάθησαν να τις φλερτάρουν ή να κάνουν ανήθικες προτάσεις" δηλώνει η οδηγός ταξί Aida Santos. Τα τετράθυρα αυτά ροζ οχήματα είναι εξοπλισμένα με συσκευή εντοπισμού και ένα κουμπί κινδύνου που ειδοποιεί την αστυνομία σε έκτακτες περιπτώσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com