Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/27/2009 07:38:00 μ.μ.

Ο μεγαλύτερος Mario φτιαγμένος από Lego πουλιέται στο Ebay.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

mario_01

Ο μεγαλύτερος Mario κατασκευασμένος πλήρως από τουβλάκια Lego είναι πλέον στο Ebay προς πώληση του.

mario_02

mario_03

Το γνωστό site Game Mania άρχισε την κατασκευή αυτού του αγάλματος με την βοήθεια ενός επαγγελματία στις κατασκευές με Lego, 2 εβδομάδες πριν το αποκαλύψει στο LEGO WORLD στης 22 Οκτωβρίου 2009. Αυτό το άγαλμα είναι περίπου σε ίντσες 70,87 δηλαδή 5,9 πόδια σε ύψος, περιέχει περισσότερα από 40.000 τουβλάκια Lego και ζυγίζει λίγο παραπάνω από 50 κιλά.
Τα κέρδη από την πώληση του θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο: The Ronald McDonald House Charity in The Netherlands.

mario_04

Για όσους ίσως ενδιαφέρονται το κόστος για την αγορά του είναι 3.250€ (περίπου 4.800 δολάρια). Μπορείτε να το δείτε και στο Ebay πατώντας εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com