Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/08/2009 08:28:00 μ.μ.

Μετατροπή μιας σκάλας σε πιάνο

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Μια προσπάθεια της Volkswagen να αναγκάσει τους ανθρώπους να ανέβουν από τα σκαλοπάτια και όχι από την κυλιόμενη σκάλα. Η επιχείρηση μετέτρεψε μια σκάλα σε έναν υπόγειο σταθμό της Στοκχόλμης, σε ένα πολύ μεγάλο πιάνο και βιντεοσκόπησε την ανταπόκριση του κόσμου που περνούσαν από εκεί. Είναι πραγματικά ένα αρκετά ενδιαφέρον βιντεάκι γιατί όπως θα παρατηρήσετε και μόνοι σας, κάποιοι το διασκεδάζουν αρκετά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com