Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/09/2009 10:00:00 μ.μ.

Φύλλο χαρτί που παίζει μουσική.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

thin-speaker

Δεν θα ήταν υπέροχο να μπορείτε να κρεμάτε τις αφίσες των αγαπημένων σας τραγουδιστών στο τοίχο σας όπως ένα ημερολόγιο αλλά με την διαφορά ότι θα ακούτε και το αγαπημένο τραγούδι σας? Λοιπόν φίλοι μου, αυτό θα ήταν πράγματι υπέροχο αν αναπτυχθεί πλήρως αυτή η τεχνολογία.
Αναπτύχθηκε από ερευνητές της εταιρείας ITRI που έχει την έδρα της στην Ταϊβάν, το Flexpeaker (όπως το ονομάζουν) αποτελείται από μια σειρά μικροσκοπικών ηχείων που συνδέονται μεταξύ τους για να παράγουν υψηλής ποιότητας ήχο. Επειδή είναι τόσο ελαφριοί και καταναλώνουν πολύ μικρή ενέργεια θα μπορούσαν να είναι η τέλεια λύση για την χρήση τους σε κινητά τηλέφωνα και καμπάνιες διαφημίσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com