Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/17/2009 01:30:00 μ.μ.

Τα πιο ευτυχισμένα σπίτια στον κόσμο!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Πολλοί άνθρωποι θέλουν ένα σπίτι το οποίο να είναι γεμάτο χαρά, ειρήνη και ευτυχία. Τώρα λοιπόν, το όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα, χάρις τον σχεδιαστή James Rizzi, ο οποίος Σχεδίασε το "Happy Rizzi House", στο Brunswick της Γερμανίας.
Το "Happy Rizzi House" χτίστηκε από τον αρχιτέκτονα Konrad Kloster και πρόκειται για μια συλλογή από σχέδια cartoon, σχέδια λαϊκής τέχνης και ένα υπέροχο αρχιτεκτονικό μοτίβο. Το "Happy Rizzi House" είναι ένα διάσημο μνημείο στο Brunswick και ένα αξιοθέατο που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε εάν βρεθείτε στην περιοχή.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην πηγή του άρθρου, που είναι και η επίσημη σελίδα παρουσίασης του Happy Rizzi House.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com