Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/19/2009 03:00:00 μ.μ.

Δώστε μια διαφορετική νότα στο τζάκι σας.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Σίγουρα θα γνωρίζεται τα προστατευτικά που μπαίνουν μπροστά στα τζάκια για να μην υπάρχει κίνδυνος να αρπάξετε καμιά φωτιά. Εγώ σας προτείνω δυο εντελώς διαφορετικά προστατευτικά από τα καθιερωμένα, που σίγουρα θα δώσουν μια διαφορετική νότα στο τζάκι σας. Πρόκειται για δυο προστατευτικά που θυμίζουν την πόλη του Λονδίνου και την πόλη της Ρώμης και έχοντας τα μπροστά στο τζάκι μοιάζουν να καίγονται.

01_500x_rome_burning_firescreen

02_500x_london_burning_firescreen_2

4 σχόλια:

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ???
ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔ ΠΟΥ ΤΑ ΠΩΛΕΙ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

bloggeridis είπε...

Δυστυχώς, όσο αναφορά την Ελληνική αγορά, δεν γνωρίζω κάποιο κατάστημα. Το συγκεκριμένο μπορείς να το βρεις, στο http://allabbm.blogspot.com/2009/09/dcccxvii-auc-e-1666.html

Ανώνυμος είπε...

KALISPERA,PROSPATHW NA MPW STHN DIEYTHINSH POY DINETE PARAPANW KAI AFORA TA PROSTATEYTIKA GIA TO TZAKI ALLA DEN IPARXEI PLEON SAN DIEYTHINSH APO OTI VLEPW,TI MPOROUME NA KANOUME WSTE NA VRW AYTO TO PROSTATEYTIKO ME THN RWMH POY EXW PATHEI PLAKA?

bloggeridis είπε...

Μπορείς να βρεις πληροφορίες στο site των σχεδιαστών : http://www.gspotdesign.it/shop/product!view4be5.html?idCollezione=9&product.id=161&idCollezionePadre=7&lang=it

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com