Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/06/2009 08:55:00 μ.μ.

Αόρατα σκυλιά.

Αναρτήθηκε από Sourouklemes

Η ομάδα που αυτοαποκαλείται Improv Everywhere δημιουργεί διάφορα event σε δημόσιους χώρους που προκαλούν έκπληξη και μερικές φορές χάος. Έχοντας ιδρυθεί τον Αύγουστο του 2001 από τον Charlie Todd με έδρα την Ν. Υόρκη, η Improve Everywhere έχει εκτελέσει πάνω από 85 αποστολές επιστρατεύοντας χιλιάδες εθελοντές.
Η τελευταία αποστολή (που σας έχουμε ήδη αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο) περιελάμβανε πάνω από 2.000 ανθρώπους που περπατούσαν στους δρόμους του Brooklyn, την Κυριακή που μας πέρασε, κρατώντας "αόρατα σκυλιά". Τα ειδικά αυτά λουριά που χρησιμοποιήθηκαν τα δάνεισε το εργοστάσιο που τα είχε εισάγει στην αγορά την δεκαετία του '70 σαν παιδικό παιχνίδι.
Περισσότερες αποστολές της ομάδας αυτής μπορείτε να δείτε στον δικτυακό της τόπο.

3 σχόλια:

Fevos Man είπε...

Το βιντεο αυτο μας θυμισε τη γνωστη ταινια με το Ξαρχακο.

Παντως, περισσοτερη φαντασια και χιουμορ πιστευω οτι διαθετει ο (θεος) Remi Gaillard.

Για παραδειγμα:

http://www.youtube.com/watch?v=_b3XxWYBxGo

http://www.youtube.com/watch?v=gHCxdlZ7G18

Ανώνυμος είπε...

μήπως εκτος από την απλή περιγραφή του γεγονότος να μας εξηγούσες και γιατί στο καλό το κάνουν αυτό? αν ξέρεις.

Sourouklemes είπε...

Αν και σας έδωσα το link της ιστοσελίδας τους όπου αναγράφονται οι λόγοι που κάνουν αυτά τα event, θα σας κάνω μια γρήγορη μετάφραση:
"Η Improv Everywhere αφορά, στον πυρήνα της, την παροχή διασκέδασης. Είμαστε έντονα πιστοί στην οργανωμένη διασκέδαση. Οι αποστολές μας είναι πηγή χαράς για τους συμμετέχοντες, αυτούς που μας βλέπουν ζωντανά και αυτούς που διαβάζουν αυτό το website. Λαμβάνουμε ικανοποίηση με το να έχουμε μια ιδέα και να την κάνουμε πραγματικότητα. Στην πορεία προκαλούμε διέγερση στους κατά τα άλλα χωρίς διέγερση ντόπιους και δίνουμε στους ξένους μια ιστορία που μπορούν να διηγούνται στο υπόλοιπο της ζωής τους. Προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι η φάρσα δεν είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει ρεζιλίκι ή ντροπή. Μπορεί απλά να αφορά το να κάνεις κάποιον να γελάσει ή να σταματήσει να παρατηρεί τον κόσμο γύρω του".

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com