Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/06/2009 07:33:00 π.μ.

Γυμνοί αστυνομικοί σε κυριακάτικο ανδρικό πάρτι!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Εμβρόντητοι έμειναν οι περαστικοί σε δρόμο του Μπρισμπέιν όταν είδαν δύο άνδρες με αδαμιαία περιβολή να βγαίνουν από ένα φορτηγάκι που είχε σταματήσει στα φανάρια.
Η αστυνομία του Κουίνσλαντ, που κλήθηκε από μια αναστατωμένη γυναίκα να ερευνήσει το γεγονός και να ελέγξει το φορτηγάκι, διαπίστωσε ότι επρόκειτο για όχημα της αστυνομίας.
Ο αστυνομικός επιθεωρητής του Κουίνσλαντ παραδέχθηκε ότι οι δύο γυμνοί άνδρες ήταν αστυνομικοί και μετείχαν σε κυριακάτικο ανδρικό πάρτι.
"Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι πιθανόν να υπήρχαν κι άλλοι αστυνομικοί χωρίς ρούχα, δήλωσε με θλιμμένο ύψος ο αστυνομικός διευθυντής και πρόσθεσε " τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψω την απογοήτευση μου".

Ο ένας από τους έξι άνδρες που βρισκόταν στο φορτηγάκι ήταν σε υπηρεσία.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι όλοι όσοι ήταν γυμνοί θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για εκούσια έκθεση και προσβολή της δημοσίας αιδούς και θα παραπεμφθούν σε ένορκη διοικητική εξέταση.

πηγή : [link]

1 σχόλια:

Vassilis είπε...

πως λέμε καμιά φορά : "η γύμνια της αστυνομίας";
Αυτοί το προχώρησαν σε άλλο επίπεδο:)

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com