Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/31/2009 05:55:00 μ.μ.

Φωσφορούχα εσώρουχα... και όποιος αντέξει!!!

Αναρτήθηκε από fenomeno69

05_glowinglingere4

Η Αυστραλιανή επιχείρηση LuminoGlow έχει φτιάξει αυτά τα υπέροχα γυναίκεια εσώρουχα που φωσφορίζουν στο σκοτάδι. Φυσικά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να εκτεθούν στο φως για μερικά λεπτά πριν κλείσετε τα φώτα. Τι πιο εντυπωσιακό από μια όμορφη γυναίκα να φοράει αυτά τα λαμπερά εσώρουχα?
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

02_glowinglingere1

03_glowinglingere2

04_glowinglingere3

1 σχόλια:

Fevos Man είπε...

Το καλο είναι ότι θα μπορεί η κοπέλα εύκολα να βρίσκει τα εσώρουχά της μετά. Όπως ξέρουμε, τα εσώρουχα έχουν τρομερή αδυναμία για σημεία όπως κάτω απ το κρεβάτι, στη σχισμή ανάμεσα στο ξύλο του κρεβατιού και το στρώμα, κτλ

Μία φορά η κοπέλα μου είχε φύγει χωρίς εσώρουχο, επειδή δε μπορούσαμε να το βρούμε με τίποτα, και είχε αργήσει. Φαντάσου πόσο μεγάλο πρόβλημα θα ήταν αυτό αν π.χ. ήταν παντρεμένη και εγώ ο γκόμενός της.

Το κακό είναι πως αν ξεχαστεί και φορέσει από πάνω κάποιο λεπτό φόρεμα, ο κόσμος θα βλέπει τα εσώρουχά της από 100 μέτρα μακριά!

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com