Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/22/2009 09:02:00 π.μ.

Ζώα... ζωγράφοι!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Πως θα σας ακούγονταν, εάν σας έλεγα ότι μπορείτε να αγοράσετε έναν πίνακα φτιαγμένο από ένα ζώο, με τιμή 160 λίρες? Εάν σας ακούγετε τρελό, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω ζώα-καλλιτέχνες, των οποίων τα έργα, σε μερικές περιπτώσεις, γίνονται ανάρπαστα!

Χελώνα ζωγράφος.
Η Koopa, είναι η πρώτη στον κόσμο, επαγγελματίας καλλιτέχνης χελώνας! Δημιουργεί τους πίνακες, περπατώντας πάνω στον καμβά, χωρίς να την εξαναγκάσουν ή να την κατευθύνουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Ένα Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας και ένα CD ROM (που περιέχει τουλάχιστον 30 φωτογραφίες από τη δημιουργία του εκάστοτε πίνακα), περιλαμβάνονται στο έργο τέχνης. Το 20% της τιμής αγοράς από το σύνολο των έργων ζωγραφικής της Koopa, δωρίζεται σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ενδιαφέρεται για τις άρρωστες, τραυματισμένες και εγκαταλειμμένες χελώνες. Χάρης την Koopa έχουν αυξηθεί κατά 10,000 δολάρια τα έσοδα για τις οργανώσεις διάσωσης της χελώνας!

Γουρουνάκια ζωγράφοι.
Ο Van Snout και ο φίλος του Bottabelli είναι 2 γουρουνάκια που ζουν σε μια φάρμα στο Buckfastleigh του Devon, στην Αγγλία και συγκεντρώνουν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μία ημέρα κατά λάθος βρήκαν μερικά δοχεία από μη τοξικά χρώματα, και την επόμενη μέρα είχαν γίνει καλλιτέχνες. Οι πίνακες ξεκίνησαν να πουλιούνται έναντι 16 λιρών και σήμερα κοστίζουν μέχρι και 150 λίρες και όλο ανεβαίνει η τιμή τους. Η ποιότητα της ζωγραφικής είναι πραγματικά πολύ καλή, τόσο καλή που αρκετοί εκπλήσσονται όταν μαθαίνουν ποιοι είναι οι καλλιτέχνες.

Κατσαρίδα ζωγράφος
Αυτός είναι ο καλλιτέχνης δεν χρειάζεται βούρτσα στον καμβά. Αντ' αυτού, ο Steven Kutcher χρησιμοποιεί σκώρους, σκαθάρια, αράχνες, μύγες, μέλισσες, πεταλούδες, ακρίδες - και ακόμη και κατσαρίδες από τη Μαδαγασκάρη. Βυθίζει τα έντομα σε χρώματα, τα τοποθετεί σε ένα λευκό καμβά και τα αφήνει να κυκλοφορήσουν πάνω του, δημιουργώντας μια σειρά από πολύχρωμες ζωγραφιές. Ο Kutcher, 63 ετών, χρησιμοποιεί τα έντομα σαν πινέλα, καθοδηγώντας τα χρησιμοποιώντας την αντίδρασή τους στο φως ή απλά τα αφήνει να κινούνται κατά βούληση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com