Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/16/2009 10:21:00 π.μ.

Επιδότηση για απόσυρση αιτήσεων διαζυγίου.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Το κράτος της Μαλαισίας προσφέρεται να πληρώσει τα έξοδα για ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος σε οποιοδήποτε ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα και βρίσκεται στα πρόθυρα διαζυγίου, γράφει σήμερα ο τοπικός τύπος.Πολλά πακέτα διακοπών, περιλαμβάνουν στα έξοδα και την αμοιβή συμβούλου γάμου και σκοπεύουν μέχρι το τέλος του χρόνου να συμβάλουν στη μείωση του αριθμού των διαζυγίων στο κρατίδιο Τερενγκάνου, στα βορειοανατολικά της χώρας, αναφέρει η ιστοσελίδα ενημέρωσης Σταρ.
Στο πακέτο καλύπτονται όλα τα έξοδα ζευγαριών που σκοπεύουν να υποβάλουν αίτηση διαζυγίου ή ζουν εν διαστάσει, ανακοίνωσε ο Ασαάρι Ιρντις επικεφαλής της επιτροπής κοινοτικής ανάπτυξης της πολιτείας .
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η πολιτεία προχώρησε σε αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα στις αρχές του χρόνου επιλέγοντας 25 ζευγάρια με προβλήματα για ένα ταξίδι διαρκείας τριών ημερών.
Ο Ασαάρι πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα του προγράμματος ήταν "θετικά" αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει εάν κάποιο από τα ζευγάρια άλλαξε άποψη σχετικά με την απόφαση του να χωρίσει.

"Με αυτό το πακέτο ελπίζουμε τα ζευγάρια θα εκτιμήσουν τους γαμήλιους δεσμούς και θα αποφύγουν το χωρισμό" κατέληξε ο Ασαάρι.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com