Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

Όταν γεννιούνται ζυγίζουν 255 γραμμάρια και έχουν το μέγεθος ενός φλιτζανιού. Ωστόσο, το μέγεθός τους μπορεί να είναι μικρό αλλά η τιμή τους φθάνει τις 700 λίρες Αγγλίας.

Σε δυο χρόνια, τα γουρουνάκια αυτά είναι πλήρως ανεπτυγμένα αλλά ζυγίζουν το πολύ 29 κιλά και έχουν μήκος γύρω στα 35 εκατοστά μαζί με την ουρά.
Αντίθετα με την άποψη του κόσμου, τα γουρούνια είναι ιδιαίτερα καθαρά ζώα και χαίρονται την συντροφιά των ανθρώπων. Τα συμπαθητικά αυτά τετράποδα έχουν υιοθετηθεί από αρκετές διασημότητες στην Μ. Βρετανία, όπως από τον ηθοποιό της ταινίας Harry Potter, Rupert Grint.
"Η ζήτηση για μικροσκοπικά γουρούνια έχει ανοδική πορεία και κατακλυζόμαστε με αιτήσεις κάθε μέρα", δηλώνει η Jane Croft που παράτησε την δουλειά της για να εκτρέφει γουρουνάκια σαν πλήρη απασχόληση.
Μπορούν να ζήσουν μέχρι 18 χρόνια αλλά κάνουν τα ιδανικά κατοικίδια καθώς δεν απαιτούν ιδιαίτερη περιποίηση, εκπαιδεύονται εύκολα να μην κάνουν παντού την ανάγκη τους, αντιμετωπίζουν πολύ λίγα προβλήματα υγείας, είναι ήσυχα και αναπάντεχα καθαρά. Επιπλέον είναι πολύ έξυπνα. Θεωρούνται δε το τέταρτο ποιο ευφυές είδος μετά τον άνθρωπο, τον πίθηκο και το δελφίνι.
Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com