Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/03/2009 09:00:00 π.μ.

Είναι αυτό το πέος του Ρασπούτιν?

Αναρτήθηκε από Sourouklemes

Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία είναι το 30 εκατοστών πέος του Ρασπούτιν και είναι το κορυφαίο έκθεμα του πρώτου Ρωσικού μουσείου που είναι αφιερωμένο στο σεξ.
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης του μουσείου στην Αγία Πετρούπολη, αλλά λάβετε υπόψιν ότι ο ίδιος έχει ισχυριστεί στο παρελθόν ότι απλά και μόνο βλέποντας το πέος μπορεί να θεραπευτεί η ανικανότητα στους άντρες... (εγώ θα έλεγα ότι μάλλον το αντίθετο θα πετύχει.)
Η ερωτική αυτή έκθεση φιλοξενεί μια ποικιλία γλυπτών και πινάκων ζωγραφικής αλλά το πέος αυτό είναι η κύρια ατραξιόν. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του το σεξουαλικό όργανο του Ρασπούτιν από την δολοφονία του το 1916. Κανένα όμως δεν αποδείχθηκε ότι είναι αυθεντικό.
Ο ιδρυτής του μουσείου, Igor Knyazkin, δήλωσε περήφανος για το απόκτημα του: "Έχοντας αυτό το έκθεμα μπορούμε να σταματήσουμε να ζηλεύουμε την Αμερική, όπου φυλάσσεται το αναπαραγωγικό όργανο του Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Το πέος του Ναπολέοντα είναι μικρό και δεν μπορεί να σταθεί σε σύγκριση με το δικό μας των 30 εκατοστών".
Η αυθεντικότητα του πέους του Ναπολέοντα δεν έχει επίσης επιβεβαιωθεί, μολονότι ένα ζαρωμένο αντικείμενο που λέγεται ότι ανήκε στον Γάλλο ηγέτη πουλήθηκε σε έναν Αμερικανό ουρολόγο σε δημοπρασία, το 1977.
Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com