Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/11/2009 07:10:00 π.μ.

Πρωτότυπη διαφήμιση από το Axe

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Η διαφημιστική εταιρεία Lowe Ginkgo από το Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, δημιούργησε για το αποσμητικό Axe, μια από τις πιο πρωτότυπες διαφημίσεις που έχω δει τον τελευταίο καιρό, με τον τίτλο "Axe Day & Night".Στο συγκεκριμένο διαφημιστικό, η φωτογραφία ενός κοριτσιού που εμφανίζεται σε ένα περιοδικό, είναι "κομμένη" στα επίμαχα σημεία και εσείς καλείστε να στείλετε ένα SMS μετά την 9 το βράδυ, προκειμένου να σας στείλουν με MMS το κομμάτι που λείπει από την φωτογραφία.

1 σχόλια:

Fevos Man είπε...

Σε λιγο το Axe θα βαλει διαγωνισμο στον οποιο οποιος κερδισει θα του στειλουν δωρεαν πορνη στο σπιτι. Το θλιβερο ειναι το ποση ανταποκριση θα εχει.

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com