Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/13/2009 09:30:00 π.μ.

9 παράξενες και δημιουργικές κάλτσες

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01. Toeless Socks

01_socks01
Κρατήστε τα πόδια σας ζεστά άλλα σύγχρονος και άνετα με τα YogaToes.

02. Notebook and Pencil Socks
02_ashi-dashi-notebook-pencil-socks
Ένα ζευγάρι κάλτσες με σχέδιο που μοιάζει με σημειωματάριο και ένα ζευγάρι που μοιάζει με μολύβι.

03. Super Mario Socks
03_warp
Τώρα μπορείτε και εσείς να χοροπηδήσετε όπως ο αγαπημένος σας 8-bit Ιταλός Ήρωας.

04. Tattoo Socks
04_il_fullxfull.50510062
Για όσες θα ήθελαν ένα ωραίο tattoo στο πόδι αλλά αποφεύγουν να το κάνουν, αυτή η κάλτσα έρχεται να σας δώσει την λύση. Διατίθεται σε πολλά σχέδια για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

05. Cigarette Socks
05_kth
Είστε φανατικός καπνιστής? Αυτές οι κάλτσες νομίζω πως σας ταιριάζουν απόλυτα. Ειδικά τώρα με τον νέο νόμο λέω να πάρω και εγώ κάνα δυο ζευγάρια. :-)

06. Hi Top Socks
06_6245-1
Για εσάς που λατρεύετε τα Hi Top πάνινα παπούτσια, τώρα μπορείτε να τα "φορέσετε" και σαν κάλτσα.

07. Meat Socks
07_socks03
Τώρα αυτές οι κάλτσες, ειδικά στην συσκευασία που πωλούνται, μάλλον προορίζονται για φάρσα και όχι για να τις δωρίσετε. Όπως και να έχει παραμένουν ένα καταπληκτικό σχέδιο.

08. Anatomically Correct Bone Socks
08_socks04
Για τους λάτρεις της ανατομίας...!!!

09. Zip It Passport Socks
09_socks02
Το ιδανικότερο σημείο για να κρύψει κάποιος κάτι πάνω του, όπως είναι το διαβατήριο και τα χρήματα, πιστεύω πως είναι οι κάλτσες. Μάλλον, αυτό θα είχε στο μυαλό του ο δημιουργός της παραπάνω κάλτσας. ;-)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com