Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/02/2009 01:15:00 μ.μ.

8 ασυνήθιστες και δημιουργικές πόρτες

Αναρτήθηκε από fenomeno69

1. Sliding Glass Door

Αυτή η όμορφη συρόμενη γυάλινη πόρτα θα φαίνεται μεγάλη σε οποιοδήποτε σπίτι ή γραφείο.

2. Staircase Hidden Door

Να θυμάστε πάντα πως ένας κλέφτης δεν μπορεί να παραβιάσει ένα δωμάτιο που δεν μπορεί να βρει.

3. Chalkboard Door

Μια πόρτα που λειτουργεί και ως μαγνήτης για σημειώσεις αλλά και σαν πίνακας για να γράψεις κάποιο μήνυμα με κιμωλία. Έτσι εύκολα μπορείτε να αφήσετε οποιοδήποτε μήνυμα θέλετε σε κάποιο πρόσωπο της οικογενείας σας.


4. Two Way Door

Το καινοτόμο σύστημα πορτών ERGON επιτρέπει στην πόρτα να ανοίγει και στις δύο κατευθύνσεις.

5. Futuristic Door

Το μπροστινό μέρος της πόρτας Maxdoor από Nódesign (εξώπορτα) έχει ένα τηλεχειριστήριο για κλειδί που κλειδώνει και ξεκλειδώνει την πόρτα με ένα πάτημα. Επίσης διαθέτει ένα ψηφιακό κουδούνι όπου πατώντας το επιθυμητό σημείο, σας εμφανίζει πάνω στην πόρτα με LED τον αριθμό του διαμερίσματος (όπως φαίνεται και στην φωτογραφία επάνω). Ένα ακόμα πολύ θετικό είναι η υποστήριξη παροχής ρεύματος από μπαταρίες με διάρκεια έως και μια εβδομάδα και έτσι δεν θα υπάρξει πότε πρόβλημα σε περίπτωση διακοπής της ηλεκτροδότησης.


6. Light + Air Door

Μια πόρτα, πολλές τρύπες και ένας μοχλός που τις διαχειρίζεται. Θέλετε να περάσει στο δωμάτιο ή γραφείο λίγος αέρας μέσα ή περισσότερο φως? Απλά τραβάτε τον μοχλό στο επιθυμητό σημείο.

7. Moving Walls Door

Μια σύγχρονη πόρτα από Lotty Lindeman. Είναι πολύ ωραία με ένα απλό άγγιγμα ο τοίχος σας να μετατρέπετε σε πόρτα που αποκαλύπτει ένα άλλο δωμάτιο από πίσω.



8. 3 in 1 Door

Η πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο πόρτα που διαθέτει 3 πόρτες διαφορετικού μεγέθους σε μια. Τώρα πια το παιδάκι σας θα ανοίγει μόνο του την πόρτα (αρκεί να μην την βάλετε στο υπνοδωμάτιο της κρεβατοκάμαρας σας ;-) ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com