Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/26/2009 09:25:00 μ.μ.

10 παράξενες πετσέτες για την παραλία.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01. Skin Cancer Awareness Towel

01_towel01

Ένα σχέδιο πτώματος πάνω στην πετσέτα σας.


02. Butt Face Towel
02_towel02

Μια πετσέτα σε δυο. Έτσι δεν χρειάζεται να έχετε άλλη για το σώμα και άλλη για το πρόσωπο.


03. Beach Bag Towel
03_towel06

Σχεδιασμένο από Maison Martin Margiela, αυτή η τσάντα θα είναι πάντα η καλύτερη λύση για την παραλία μιας που μετατρέπεται εύκολα και γρήγορα σε πετσέτα.


04. Grill Towel
04_towel10

Προκειμένου να γίνει κατανοητό πόση ζημιά μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος στο ανθρώπινο σώμα, 50 τέτοιες πετσέτες που δείχνουν μια σχάρα με κάρβουνα να καίγονται, δόθηκαν σε περαστικούς στην παραλία Gordon στο Τελ Αβίβ.


05. Wearable Towel
05_towel08

Αυτή η πετσέτα είναι και για άντρες και για γυναίκες και μπορεί να φορεθεί με δυο τρόπους.


06. Murder Scene Towel
06_towel11

Για να προωθήσουν το Weekend Murders χαρακτηριστικό δράμα μικρού μήκους, έφτιαξαν και μοίρασαν αυτές τις πετσέτες που μοιάζουν με μεγάλες κηλίδες αίματος.


07. Measuring Towel
07_towel07

Σχεδιασμένη από Changduk Kim και Jinsoo Jeon, αυτή η πετσέτα σας επιτρέπει να μετρήσετε την μέση σας.


08. Mini Travel Towel
08_towel09

Πετσετάκια ταξιδιού για όλες τις χρήσεις συσκευασμένα σε μορφή χαπιών. Απλά βγάζετε ένα έξω το ποτίζετε με λίγο νερό και είναι έτοιμο για χρήση.


09. Sand Towel
09_towel04

Με πρώτη ματιά βλέπετε μια συνηθισμένη άσπρη πετσέτα, όταν την γυρίσετε από την άλλη πλευρά όμως είναι μια πλήρη αναπαράσταση της άμμου με κοχύλια. Προσέξτε μόνο μην την ξεχάσετε φεύγοντας...!


10. Playboy Beach Towel
10_towel03

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, το περιοδικό PlayBoy έψαχνε ένα νέο κορίτσι για φωτογράφιση. Για να ενθαρρύνουν τα κορίτσια να συμμετέχουν στον διαγωνισμό αποφάσισαν να μοιράσουν αυτές τις πετσέτες που μοιάζουν με το εξώφυλλο του περιοδικού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com