Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/25/2009 08:53:00 μ.μ.

What Facebook Is For

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Υπάρχουν χιλιάδες απόψεις που περιτριγυρίζουν το Facebook, άλλες είναι θετικές ως προς την ύπαρξη του και άλλες αρνητικές. Στο animation βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μια θετική γνώμη που περιέχει όμως και κωμικά στοιχεία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το Γνώριζες?

http://www.youtube.com/watch?v=qt_xSFrtyIU

Sourouklemes είπε...

Φίλε ανώνυμε θα μου επιτρέψεις να το βάλω αυτό στις αυριανές δημοσιεύσεις. Το βίντεο το έχω δει στην αγγλική του έκδοση και μου είχε αρέσει πολύ. Μιας που κάποιος έκανε τον κόπο να φτιάξει την ελληνική έκδοση, θεωρώ ότι αξίζει μια θέση στα post του psaxtiria.com.

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com