Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/26/2009 08:33:00 π.μ.

Σκιέρ θάβεται από χιονοστιβάδα (Video).

Αναρτήθηκε από Sourouklemes

Βίντεο που δείχνει έναν σκιέρ στο Haines της Αλάσκα να καταπλακώνεται από μια χιονοστιβάδα και να παραμένει θαμμένος μέχρι οι φίλοι του να τον ξεθάψουν.
Η ιδιαιτερότητα του βρίσκεται στην κάμερα που καταγράφει το γεγονός η οποία είναι τοποθετημένη στο κράνος του άτυχου σκιέρ. Με τον τρόπο αυτό βλέπετε τα πράγματα μέσα από τα δικά του μάτια. Αφού θάβεται κάτω από το χιόνι, το βίντεο δείχνει μια θολή εικόνα και ακούγονται μόνο τα αγκομαχητά. Πάτε απευθείας στο χρονικό σημείο 6:06 για να περάσετε αυτό το κομμάτι.
Να σας καθησυχάσω λέγοντας ότι ο τύπος στάθηκε πολύ τυχερός και βγήκε σώος από αυτήν την περιπέτεια.

Avalanche Skier POV Helmet Cam Burial & Rescue in Haines, Alaska from Chappy on Vimeo.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com