Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.


Η καινούργια διαφήμιση στη Γερμανική τηλεόραση που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση για τον ιό του AIDS, σίγουρα προκαλεί αρκετά συναισθήματα και αυτός ήταν ο σκοπός των δημιουργών.
Το αμφιλεγόμενο διαφημιστικό δόθηκε online στις 3 Σεπτεμβρίου και ξεκίνησε να προβάλλεται στην Γερμανική τηλεόραση σήμερα, 9 Σεπτεμβρίου. Αναμφίβολα περνάει στον θεατή ένα δυνατό μήνυμα, αλλά οι οργανώσεις για τον ιό του AIDS στην Γερμανία διαφωνούν στο εάν είναι το καταλληλότερο.
Η οργάνωση Rainbow, που ηγείται της καμπάνιας, η οποία επίσης περιλαμβάνει διαφημίσεις σε εφημερίδες και πόστερ που δείχνουν τις εικόνες άλλων δικτατόρων όπως του Στάλιν και του Σαντάμ Χουσεϊν, δήλωσε ότι εσκεμμένα θέλησε να σοκάρει με σκοπό να παρακινήσει τους νεαρούς Γερμανούς να χρησιμοποιούν τα προφυλακτικά για την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του ιού. "Θέλουμε να δώσουμε σε αυτόν τον τρομακτικό ιό ένα πρόσωπο", δήλωσε ο Jan Schwertner, εκπρόσωπος της Rainbow στο TIME.
"Το AIDS είναι ένα ξεχασμένο θέμα στην Γερμανία. Το κρύψανε κάτω από το χαλί. Αυτή η προκλητική εκστρατεία είναι απαραίτητη για να κάνει τους ανθρώπους να το ξανασκεφτούν".
Προειδοποίηση: Το βίντεο περιέχει ακατάλληλες σκηνές

1 σχόλια:

Fevos Man είπε...

Προτεινω στην Ελλαδα να βγει αντιστοιχο σποτακι, οπου να δειχνει μια γυναικα και εναν αντρα να κανουν σεξ...Προς το τελος, η γυναικα να εισαγει ενα δονητη στον πρωκτο του ανυποψιαστου αντρα...Και μετα να αποκαλυπτεται το προσωπο της, και να ειναι η Ντορα Μπακογιαννη...Και μετα να πεφτει ο τιτλος "ΤΟ AIDS ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ"

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com