Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/18/2009 10:18:00 π.μ.

Εκπληκτικά ρεαλιστικά γλυπτά by Adam Beane

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Evangeline Lilly
Evangeline Lilly
Ο καλλιτέχνης ονομάζεται Adam Beane και η δουλειά του είναι αρκετά ενδιαφέρον. Έγινε γνωστός στις αρχές του 2002 για τις δυναμικές συνθέσεις του και την δυνατότητά να δημιουργεί ρεαλιστικά αντίγραφα με εκπληκτική ομοιότητα (όσο αναφορά τις εκφράσεις τους), με τους πραγματικούς χαρακτήρες.
Paolo DiCanio1
Paolo DiCanio2
Paolo DiCanio
Για τις δημιουργίες του χρησιμοποιεί το CX5, ένα παρά πολύ ευπροσάρμοστο υλικό που συμπεριφέρεται όπως ο πηλός όταν είναι ζεστό αλλά γίνεται σκληρό, σαν πλαστικό, όταν κρυώσει. Στις φωτογραφίες, σας παρουσιάζω μια μικρή συλλογή από μίνι αντίγραφα διάσημων ανθρώπων με εκπληκτικά ρεαλιστικές εκφράσεις.
Billy Wagnerfor
Billy Wagnerfor2
Billy Wagnerfor
Πολλά από τα έργα του, δημιουργήθηκαν κατόπιν παραγγελιάς, για εταιρείες παιχνιδιών, για να βγουν σε μαζική παραγωγή στην αγορά. Πολύ πιθανόν να συναντήσετε κάποιες από τις δημιουργίες του σε κάποιο πολυκατάστημα παιχνιδιών.
Dante Toneguzzo
Dante Toneguzzo
David Bowie
David Bowie2
David Bowie
Μπορείτε να δείτε περισσότερες δημιουργίες καθώς και πληροφορίες για τον καλλιτέχνης κάνοντας κλικ εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com