Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/23/2009 11:48:00 π.μ.

Μια βόλτα στον κόσμο των ψευδαισθήσεων.

Αναρτήθηκε από Sourouklemes

Στις 7 του Σεπτέμβρη άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό η έκθεση "Ταξίδι στις αισθήσεις", στην Δρέσδη της Γερμανίας. Σκοπός της είναι το παιχνίδι με τις ανθρώπινες αισθήσεις, την προοπτική και την ψευδαίσθηση.
illusion-1_1476914i
Εδώ βλέπετε δυο επισκέπτες της έκθεσης, σε αλληλεπίδραση με ένα από τα εκθέματα της έκθεσης. Αν έχετε δυσκολία να καταλάβετε το πως γίνεται αυτό, η παρακάτω φωτογραφία δίνει την απάντηση.
illusion-2_1476915i

Πόσα πρόσωπα μπορείτε να βρείτε σε αυτήν την εικόνα? Ο δημιουργός λέει ότι υπάρχουν έξι.
799646-optical-illusion-test

Τι τρέχει με αυτά τα ζάρια? Αν το βρείτε, πείτε το και σε εμάς.
799652-optical-illusion-test

Κοιτάξτε αυτό το ψυχεδελικό σχέδιο στο κέντρο. Το βλέπετε να κινείται? Τώρα κρατήστε το βλέμμα σας αριστερά ή δεξιά της εικόνας...
799654-optical-illusion-test

Πόσους ανθρώπους μπορείτε να δείτε σε αυτήν την ζωγραφιά?
799662-optical-illusion-test

Πόσες μαύρες κουκκίδες μπορείτε να δείτε? Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καμία.
799678-optical-illusion-test

Αυτά που σας δείξαμε και περισσότερα μπορείτε να δείτε στην πηγή του άρθρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com