Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/14/2009 12:15:00 μ.μ.

Προσευχές πριν από τον έρωτα

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Πριν κάνετε έρωτα με τον αγαπημένο σας είναι καλό να προσεύχεστε…Αυτό τουλάχιστον ζητάει από τους πιστούς η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Η λονδρέζικη καθολική εκκλησία σε βιβλίο που εξέδωσε ένα βιβλίο με τον τίτλο «βιβλίο προσευχών για συζύγους» αναφέρει ότι το ζευγάρι θα πρέπει να προσεύχεται μαζί προτού κάνει έρωτα ώστε η ερωτική πράξη να εξαγνίζεται. Στο 64σελιδο βιβλίο αναφέρεται ότι ο Θεός «πρέπει να εμφυσήσει μέσα μας πραγματική αγάπη, τρυφερότητα, αυτοπροσφορά που είναι ειλικρινής και άδολη, συγχώρεση, φυσική ένωση που εμπεριέχει όλα τα παραπάνω». Σύμφωνα με τους ιερείς – συγγραφείς του βιβλίου, με τον τρόπο αυτό η πράξη δεν θα χαρακτηρίζεται από τον εγωισμό των συντρόφων, ούτε θα γίνεται μόνο και μόνο για την ηδονή. Έκτος από την προσευχή πριν από το σεξ, το βιβλίο περιέχει ευχές για κάθε περίσταση της ζωής ενός ζευγαριού, από τον αρραβώνα μέχρι… τη συμβίωση με τα πεθερικά! Οι προσευχές που γράφτηκαν από αρκετούς καθολικούς ιερείς είναι διασπαρμένες με καθολικές δοξασίες για τη σημασία του γάμου και της οικογένειας.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com